TEMA O KOJOJ BRUJI CIJELI SVIJET: / Bolt otkrio što misli o kazni Rusima i poslao urnebesnu poruku Mourinhu!

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE
21.7.2016.
16:58
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Olimpijski pobjednik te svjetski prvak i rekorder na 100, 200 i 4x100 metara sprema se za nastup na mitingu Dijamantne lige u Londonu, a uoči natjecanja je komentirao i odluku o suspenziji ruskih atletičara koja je u četvrtak postala pravovaljanja nakon što je Sportski arbitražni sud u Lausannei odbio žalbu Rusa. Do oštre kazne došlo je zbog čvrstih dokaza da je u Rusiji godinama provođen sustavni doping pod okriljem države.

'Pravila su pravila'

"Pravila su pravila. Ako imaš dokaze i uhvatiš nekoga, nešto moraš poduzeti. Ako smatraš da je kažnjavanje cijele reprezentacije ispravno, ja sam za. Doping u atletici postaje prilično veliki problem i ako je potrebno poslati poruku na ovaj način, dižem palce", rekao je Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamajčanin je na nedavnom nacionalnom prvenstvu ozlijedio bedreni mišić zbog čega je nakratko zavladao strah da neće moći nastupiti na Olimpijskim igrama, ali danas se osjeća dobro i tvrdi da nema nikakvih problema. U Londonu će trčati na 200 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam došao liječniku, rekao mi je da bi mi mišić vjerojatno pukao da nisam odustao od nastupa na prvenstvu. Donio sam ispravnu odluku, trener mi uvijek govori da je zdravlje na prvom mjestu. Bio sam u prilično dobroj formi prije povlačenja, tako da nisam previše zabrinut", naglasio je Bolt koji će sljedeći mjesec pokušati treći put zaredom osvojiti olimpijska zlata na 100, 200 i 4x100 metara.

'U Riju ću ispisati povijest'

"Definitivno ću biti u Riju, uzbuđen sam zbog toga. To je mjesto na kojem će biti ispisana povijest, sretan sam što ću napraviti šou za cijeli svijet. Bit će to moje posljednje olimpijske igre i zato mi je to važna stvar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio je Bolt na kraju i nasmijati sve kad je tema skrenula na njegov najdraži klub Manchester United. Više se puta Bolt prijašnjih godina nudio trenerima Uniteda kao pojačanje, a sada je poslao poruku i novom strategu Joseu Mourinhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nisam dobio poziv, ali znam da stiže. Mislim da Jose čeka da završe Olimpijske igre", rekao je uz smiješak Bolt.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo