ZAISTA NEPOTREBNO / Srbi šokirali regiju naslovom o čudesnoj Lani Pudar. BiH mediji žestoko reagirali na napise: 'Taj naslov je skandalozan'!

Image

Kako prenose pojedini mediji u BiH, pojavio se skandalozan naslov u srpskom Kuriru

18.8.2022.
12:28
VOYO logo

Senzacionalna bosanskohercegovačka plivačica, 16-godišnja Mostarka Lana Pudar, ostvarila je u srijedu najveći uspjeh u svojoj dosadašnjoj, već ionako bogatoj, karijeri.

Mlada plivačica osvojila je zlatnu medalju u utrci od 200 metara leptirovim stilom, ali nakon što je postala europska prvakinja pojavio se, kako prenose pojedini mediji u BiH, skandalozan naslov u srpskom Kuriru: "Nova europska prvakinja nije htjela Srbiju, izabrala Bosnu", napisali su navodno u Kuriru i naglasili kako je njezin otac, legendarni Velibor Pudar, bio golman srpskih klubova Čukaričkog i Paliluca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Velibor Pudar je, prije svega, ikona Veleža i uvijek je bio patriotski naklonjen Bosni i Hercegovini, a to je potvrdio i sljedećom izjavom.

"Molim vas da ne morite više s pitanjima pod kojom zastavom će Lana Pudar plivati, na ovo pitanje više ni Lana ni mi ne odgovaramo. Lana će plivati za BiH, zemlju svog rođenja, zemlju svog podrijetla i zemlju koju nosi u srcu", rekao je Pudar, koji danas trenira golmane u GOŠK Gabeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo