Sprema se spektakl kakav Zagreb još nije vidio!

Legendarno zagrebačko klizalište na Šalati, mjesto gdje je prije 50.

2.2.2012.
12:47
VOYO logo

Bit će to vrhunac sezone u kojoj Medveščak slavi 50. godišnjicu svoga postojanja, ali i odlična prilika za sve navijače Medvjeda da se vrate u prošlost i dožive jedno nezaboravno iskustvo gledanja hokejskih utakmica na otvorenom, pod zvijezdama.

Medvjedi će u četvrtak odraditi svoj prvi trening na klizalištu koje je starijim generacijama ostalo u lijepom sjećanju i na kojem je Medveščak ispisao bogate stranice svoje sportske povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Doma sportova i Arene došao je red da za svoj omiljeni klub igram i na njegovom najdražem klizalištu. Bio sam u srijedu poslijepodne na Šalati i klizao nekoliko krugova te mogu reći da je led jako dobar, a otvoreno klizalište poseban doživljaj u mojoj karijeri. Vjerujem da će nam gledatelji i ovdje biti podrška i da ću u svom gradu doživjeti vrhunac svoje karijere igrajući na ovom klizalištu na kojem sam klizao kao klinac! Zabijao sam golove u Domu sportova i u Areni, pa neka Šalata bude šećer na kraju. Pokažimo da smo momčad spremna za najviše domete", rekao je napadač Medveščaka Tom Zanoški.

Podsjetimo, Medveščak u petak (19.15) igra protiv Olimpije, dok ga u nedjelju (18.30) očekuje susret protiv KAC-a iz Klagenfurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo