SPEKTAKL U DOMU SPORTOVA: / Ruskinja obranila naslov svjetske prvakinje

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U nedjelju s početkom u 15 sati preostaje još jednom vidjeti najbolje na reviji pobjednika

9.3.2019.
22:36
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Pred oko dvije tisuće gledatelja u zagrebačkom Domu sportova završen je natjecateljski dio Svjetskog juniorskog prvenstva u umjetničkom klizanju. Natjecateljski dio zaključile su klizačice a najviše ovacija publike zasluženo je dobila Ruskinja Aleksandra Trusova, i s čak 222.89 bodova obranila naslov svjetske juniorske prvakinje.

Ruskinja je slavila ispred svoje sunarodnjakinje, nacionalne seniorske prvakinje i pobjednice EYOF-a Ane Ščerbakove koja večeras ipak nije mogla zadržati predost i vodeću poziciju koju je imala nakon kratkog programa. Do svog prvog postolja na svjetskim prvenstvima stigla je Amerikanka Ting Cui osvojivši brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pesretna pobjedom

"Presretna sam zbog pobjede i obrane naslova. Imala sam dobar program iako ne savršen i trenerica me upozorila nakon nastupa na pogreške. Svim mladim klizačicama poručila bih da slijede svoje snove i ako ponekad padnu, da se dignu i nastave dalje. Što se mene tiče, sljedeće sezone zasigurno ću se natjecati u seniorskoj konkurenciji iako ću još biti juniorka", izjavila je nakon završetka natjecanja nova stara svjetska juniorska prvakinja Alexandra Trusova.

KONAČNI REZULTATI KLIZAČICA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Alexandra Trusova (RUS) 222.89

2. Anna Shcherbakova (RUS) 219.94

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Ting Cui (SAD) 194.41

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo