ŠPANJOLSKA IZNENADILA SRBIJU NA ZAVRŠNOM TURNIRU: / Mađarska bolja od Crne Gore

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hrvatski vaterpolisti brane naslov osvojen prošle godine u Rijeci

5.4.2019.
18:34
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti Mađarske i Španjolske prvi su polufinalisti završnog turnira Europa kupa, kojem je od petka do nedjelje domaćin Zagreb, nakon što su Mađari u prvom četvrtfinalu pobijedili Crnu Goru sa 11-7 (4-2, 2-3, 1-1, 4-1), a Španjolci iznenadili Srbiju i slavili sa 13-12 (5-4, 3-1, 3-4, 2-3).

Image

05.04.2019., SRC Mladost, Zagreb - Zavrsni turnir 2. LEN Europa kup, cetvrtfinale, Spanjolska - Srbija. Branislav Mitrovic Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

KAKAV GAF NA NAJVIŠOJ RAZINI: Čak ni Hrvat koji je nastupio u toj utakmici nije znao kolikim je rezultatom završila

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV GAF NA NAJVIŠOJ RAZINI: /

Čak ni Hrvat koji je nastupio u toj utakmici nije znao kolikim je rezultatom završila

Image
KAKAV GAF NA NAJVIŠOJ RAZINI: /

Čak ni Hrvat koji je nastupio u toj utakmici nije znao kolikim je rezultatom završila

Mađari čekaju boljeg iz ogleda Italija - Rusija

Mađarska će u polufinalu igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog dvoboja Italije i Rusije (18.30 sati), dok Španjolci čekaju pobjednika meča Hrvatske i Grčke, koji će započeti u 20 sati i 30 minuta.

Hrvatski vaterpolisti brane naslov osvojen prošle godine u Rijeci, a najbolje tri reprezentacije s ovog turnira će izboriti plasman na završno natjecanje Svjetske lige, kojem će domaćin biti Beograd od 18. do 23. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

05.04.2019., SRC Mladost, Zagreb - Zavrsni turnir 2. LEN Europa kup, cetvrtfinale, Madjarska - Crna Gora. Bogdan Durdic i Krisztian Peter Manhertz. Photo:Igor KraljPIXSELL

Srbija kao domaćin izravno izborila pravo nastupa u finalu

Unatoč porazu od Španjolaca, Srbija je kao domaćin turnira izravno izborila pravo nastupa u finalu Svjetske lige, s kojeg će se pobjednička reprezentacija plasirati na Olimpijske igre u Tokiju.

Od europskih reprezentacija, Srbiji će se na turniru u Beogradu pridružiti finalisti zagrebačkog turnira Europa kupa te pobjednik utakmice za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastup na finalu Svjetske lige već su izborile reprezentacije Australije, Japana, Kanade i Kazahstana, četiri najbolje momčadi s turnira Interkontinentalnog kupa održanog od 26. do 31. ožujka u Perthu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo