ŠOK I NEVJERICA U SLOVENIJI: / Ilki Štuhec popucali ligamenti i propušta Olimpijske igre na kojima je bila glavni kandidat za medalju

Image
Foto: AFP, DIMITAR DILKOFF

Slovenka Ilka Štuhec, osvajačica malog Kristalnog globusa u spustu prošle sezone jučer je na treningu teško ozlijedila koljeno.

23.10.2017.
11:58
AFP, DIMITAR DILKOFF
VOYO logo

Odmah nakon ozljede, Štuhec su pregledali doktori koji su ustanovili da su vladarici spusta popucali prednji križni ligamenti, izjavio je glasnogovornik Slovenskog skijaškog saveza Tilen Lamut.

Ilka Štuhec također je i aktualna svjetska prvakinja u spustu i bila je glavna kandidatkinja za zlato na Olimpijskim igrama iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema sadašnjem stanju, ona će morati propustiti najveći dio, ako ne i čitavu sezonu Svjetskog kupa, uključujući i Zimske olimpijske igre u Pyeongchangu u veljači, rekao je Lamut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prava šteta za Slovenku koja je novu sezonu trebala dočekati u pravoj formi pošto je samo prošle sezone zabilježila sedam pobjeda u Svjetskom kupu (četiri u spustu, dvije u superveleslalomu i jednu u kombinaciji). Ovako ju čeka operacija i dug oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo