SANDRO SUKNO SE NE PREPUŠTA PESIMIZMU: / 'Čekat ću koliko treba i ako se to dogodi bit ću najsretniji na svijetu'

Image
Foto: AFP, GABRIEL BOUYS

Najbolji svjetski vaterpolist ne gubi nadu u povratak

20.2.2018.
12:21
AFP, GABRIEL BOUYS
VOYO logo

U listopadu prošle godine najbolji svjetski vaterpolist Sandro Sukno obavio je u Milanu pregled na kojem mu je dijagnosticiran srčani problem i sugeriran dvomjesečni prekid sportskih aktivnosti. Dvomjesečna pauza je po svom isteku preoblikovana u kraj sezone i hrvatski vaterpolist trenutačno je na prisilnom odmoru i pod terapijom te čeka odluku koja će reći je li završio tek sezone ili možda i karijeru.

Sukno potvrđuje da proživljava teške dane, ali i da ne gubi nadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije lako

"Svakog dana budim se da bih otišao na bazen, a sada nemam tih obveza. Naravno da mi fali sve to i nije lako, moram priznati. No treba biti realan i strpljiv. Dok god postoji mogućnost, borit ću se i čekati na povratak u bazen", prenosi Slobodna Dalmacija njegove riječi uz priznanje da se nada da se ovo neće pretvoriti u njegov oproštaj od bazena.

Nada se povratku

"Svi me zovu i pitaju kako sam. Ni najveći suparnici nisu zločesti da mi govore da me ne bi voljeli vidjeti u bazenu. Sve je u sportskom duhu. Žele da se vratim, a ja najviše. Navikao sam svako jutro ići na bazen, otkad znam za sebe. Sad to više nemam i promijenio mi se život. Srećom, obitelj je uz mene. To mi je najvažnije. Imam i malu bebu, što mi je velika zanimacija, pa malo i zaboravim na vaterpolo", dodaje, ipak, uz ovaj zaključak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se povratku. Čekat ću koliko god treba, samo da opet zaigram vaterpolo. Bit ću najsretniji ako se to dogodi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo