SANDRA PERKOVIĆ OPLELA PO SUPARNICAMA IZ SPLITA: / 'One su neprofesionalne, ovo me razočaralo i izulo iz cipela'

Image
Foto: PIXSELL

'Znam da trebaju stastati, naučiti, ali moraju pokazati veći respekt prema olimpijskoj pobjednici'

4.3.2018.
11:30
PIXSELL
VOYO logo

Na otvorenom Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske u subotu je u Splitu Sandra Perković bacila disk 68,44 metra, što je najbolji ovogodišnji rezultat u svijetu i odlična najava onoga što će uslijediti. No, nije sve bilo idealno.

Znalo se da Sandra u Splitu, uostalom tako je i na međunarodnim natjecanjima, nema pravu konkurenciju. Iako je bacila samo dva ispravna hica, zadovoljna je bila daljinom onog dužeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SANDRA DO REZULTATA SEZONE U SVIJETU! /

Hrvatska sportska heroina može i protiv snijega

Image
SANDRA DO REZULTATA SEZONE U SVIJETU! /

Hrvatska sportska heroina može i protiv snijega

"Zadovoljna sam što sam bacila 'world lead'. Uvjeti nisu bili fantastični, zbog snijega tijekom ovih priprema u Splitu nismo napravili završni 'glanc'. Ali prvi i osnovni cilj je bio najbolji rezultat sezone i bacila sam ga", kazala je Perković, a prenose Sportske novosti.

Bez respekta prema prvakinji

"I jedan hitac je dovoljan. Ponekad. Ovaj drugi hitac (iznosio je 67,35 m) je dobar hitac, po njemu znam da mogu bacati mnogo dalje. Kako je vrijeme odmicalo, postajalo je hladnije. Uz to, djevojke s kojima sam bacala bile su neprofesionalne", kazala je razočarana Perković i potom objasnila što je pod time mislila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da trebaju stastati, naučiti, ali moraju pokazati veći respekt prema olimpijskoj pobjednici koja se bori s cijelim svijetom, koja dolazi tu iz Hrvatske i lovi daljine preko 70 metara. To me razočaralo, ali to više govori o njihovim trenerima i voditeljima koji su to dopustili. Nije vladala profesionalna atmosfera, meni kao velikoj bacačici treba mir, ne mogu dati kad netko priča na telefon, šalje poruke, smiješka se. Iznenađena sam. Na velikim natjecanjima ja bacam s profi-djevojkama, sada me ovo izulo iz cipela."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo