SANDRA JE SPREMNA VRATITI ONO ŠTO JOJ PRIPADA: / 'Ovaj stadion i ja smo povezani, emocije su ovdje posebne'

Image
Foto: AFP

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković u petak (11.10 sati) započinje s nastupom na Svjetskom prvenstvu u Londonu.

10.8.2017.
18:56
AFP
VOYO logo

"Pripreme sam odradila odlično, zdrava sam, što je najvažnije, tehnički sam posložena i jako nestrpljiva", rekla je za HRT Perković koja je na nedavnom mitingu u Bellinzoni popravila osobni i državni rekord hicem od 71.41 m što je najbolji ovosezonski rezultat u svijetu.

'Atmosfera na stadionu je odlična'

Sandru za London vežu lijepe uspomene jer je na istom stadionu na kojem se održava SP prije pet godina prvi put postala olimpijska pobjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu sam osvojila olimpijsko zlato, to su neke posebne emocije, atmosfera na stadionu je odlična. Gledala sam proteklih dana, bio je pun stadion što je izuzetno bitno za nas sportaše. Prošle godine na Dijamantnoj ligi u Londonu također sam bacila dobro, 69.94 m. Mislim da ja i ovaj stadion imamo neku poveznicu i nadam se da ću to iskoristiti u dobroj atmosferi", dodala je Sandra.

Puno motiviranih djevojaka

Prije dvije godine je neočekivano ostala bez svjetskog zlata u Pekingu, bolja je bila Kubanka Denia Caballero. Ona bi joj i sada trebala biti najveća suparnica, uz još jednu Kubanku Yaime Perez koja je ove sezone bacala 69.19 m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godina je poslije Olimpijskih igara i dosta je djevojaka ostalo s gorkim okusom nakon Rija i sad su s velikim motivom ušle u ovu godinu. Najveća konkurentica po meni je Perez uz, normalno, svjetsku prvakinju Caballero. Dosta djevojaka je ovdje, a pobijedit će ona koja bude najspremnija, najfokusiranija i koja se najbolje snađe u datim uvjetima", zaključila je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo