IZNENAĐUJUĆA REAKCIJA / Poznati hrvatski olimpijac stao u obranu MMA borca s Platka: 'Branio se, nije prvi napao'

Image

'Kao što možete vidjeti u ovom videu Luka Tiriel Abramović se branio. Nije on prvi napao kao što su mediji napisali', napisao je naš ugledni sportaš na svom Instagramu

5.2.2023.
12:33
VOYO logo

Proteklih dana hrvatsku je javnost potresao događaj s Platka gdje su tri mladića među kojima su bili i MMA borci prvo divljali BMW-om po skijaškoj stazi, a zatim premlatili člana HGSS-a, čovjeka koji mu je pokušao pomoći i jednu ženu.

U medije je procurila i snimka obračuna, a sada je u obranu Luke Tiriela Abramovića stao trenutno najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Kao što možete vidjeti u ovom videu Luka Tiriel Abramović se branio. Nije on prvi napao kao što su mediji napisali. Nije ženu udario kao što su mediji napisali. Osuđujem svaki oblik nasilja, pogotovo ponašanje druga dva mladića. Stao sam na stranu Luke Tiriela koji je amaterski MMA borac. Ovo pišem samo zbog Tirija' napisao je u svome Instagram storyju Filip Zubčić.

Inače, Tiral Abramović se nekoć bavio skijanjem i bio je član mlađih kategorija hrvatske skijaške reprezentacije. Skijao je i pod turskom zastavom, a danas se bavi borilačkim sportovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo