PORTUGALAC DAO OTKAZ U KINI: / Proslavljeni trener Andre Villas-Boas voziti će najopasniju utrku na svijetu

Image
Foto: AFP

Portugalski nogometni trener Andre Villas-Boas, koji je tijekom karijere vodio Porto, Chelsea, Tottenham Hotspur i Zenit iz Sankt Peterburga, nastupit će na Reliju Dakar koji će se voziti od 6.

29.11.2017.
19:50
AFP
VOYO logo

Posljednji angažman Portugalca bio je u Kini gdje je vodio momčad SIPG-a iz Šangaja, ali tamo je dao otkaz upravo zato da bi mogao nastupiti na ovoj utrci, prenosi Mirror.

Villas-Boas će nastupiti u kategoriji automobilista, a suvozač u Toyoti Hilux bit će mu sunarodnjak Ruben Faria koji je 2013. nastupio u konkurenciji motociklista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori su naveli kako je prvotna Villas-Boasova namjera bila natjecati se u konkurenciji motociklista, ali jer nakon razgovora s drugim vozačima ipak odustao od te ideje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam s prijateljem Alexom Doringerom, menadžerom KTM-a, koji mi je objasnio da bih se trebao pripremati godinu dana za utrku i da bolje razmislim da utrku odradim u automobilu", rekao je Villas-Boas za službenu stranicu utrke.

Portugalac želi oživjeti obiteljsku tradiciju s obzirom da je njegov ujak Pedro Villas-Boas sudjelovao u utrci 1982. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo