PORAZ OD HRVATSKE OČITO IH JE JAKO ZABOLIO: / Pogledajte što njemački mediji pišu nakon debakla na Euru - 'San je ugašen'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatske rukometašice na svjetskoj smotri nisu sudjelovale od 2011., a to su ostvarile prvom pobjedom nad Njemačkom uopće

15.12.2020.
22:11
Profimedia
VOYO logo

Hrvatske rukometašice izborile su plasman u polufinale Europskog prvenstva u Danskoj nakon što su u susretu posljednjeg kola drugog kruga pobijedile Njemačku sa 23-20 (12-12).

Osim što su po prvi put u povijesti ušle u borbu za odličja, hrvatske rukometašice su ulaskom u polufinale izborile direktan plasman na Svjetsko prvenstvo 2021. kojem će domaćin biti Španjolska. Hrvatske rukometašice na svjetskoj smotri nisu sudjelovale od 2011., a to su ostvarile prvom pobjedom nad Njemačkom uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Reakcije medija

Ovaj su, za njih, iznenađujući poraz njemački mediji dosta teško prihvatili pa su vrlo razočarano pisali o svojim rukometašicama nakon deklasiranja u Danskoj.

"Izgledalo je kao da Njemačka može do polufinala, ali u konačnici je Hrvatska bila prejaka, a Pijević previsoka prepreka", piše tako Spiegel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njemačka reprezentacija propustila je izboriti polufinale Europskog prvenstva i putuje kući", piše to Sport1.

" Umjesto polufinala putujemo kući. San o medalji na prvenstvu u Danskoj u potpunosti je ugašen", piše njemački Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njemice su pokidale živce u utakmici s Hrvatskom. Umjesto u polufinale, završile su na četvrtom mjestu skupine, a odličje čekaju još od 2007. godine", stoji u Kickeru.

U polufinalu čekaju prvoplasirani sastav iz druge skupine, a to će biti Francuska ili Rusija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo