Nestrpljivi Dalmatinac / Plazibat ponavlja gradivo: 'Iz dosade' će dati priliku Marokancu kojeg je već ranije brutalno nokautirao

Image
Foto: profimedia.hr

Tarik 'Tenk' Khbabez nije bezazlen protivnik. Prije poraza od Plazibata prošle jeseni bio je rangiran kao 4. izazivač za naslov

12.5.2022.
16:50
profimedia.hr
VOYO logo

Antonio Plazibat, ponajbolji hrvatski kickboksač idućeg vikenda će odraditi 25. profesionalnu borbu u karijeri (20-4), no neće ukrstiti rukavice s aktualnim prvakom Nicom Verhoevenom kako se očekivalo. Nakon pobjede nad Benjaminom Adegbuyijem prije pola godine postojale su naznake da će Plazibat na noge prvaku no morat će prvo odraditi još jedan meč u kojem ga čeka Marokanac Tarik Khbabez.

Khbabeza je Plazibat već jednom pobijedio prošle godine kada ga je nokautirao u 2. rundi. Solinski borac nema baš mnogo toga za dobiti u ovoj borbi no po svemu sudeći Plazibatu je dosadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne da mi se čekati Rica još par mjeseci. Dosadno mi je i hoću borbu", ranije je napisao na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalno je što Plazibat ne želi mirovati i gubiti vrijeme čekajući no iz prikrajka vreba opasnost, a to je činjenica da bi ga poraz u ovom meču mogao koštati prilike da izazove Gloryjevog šampiona. Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, opasnog Dalmatinca takva mogućnost ne zabrinjava ni najmanje.

Treba napomenuti kako Tarik 'Tenk' Khbabez nije bezazlen protivnik. Prije poraza od Plazibata prošle jeseni bio je rangiran kao 4. izazivač za naslov. Solinjanin ga je tada nekoliko puta rušio i tu borbu stručnjaci smatraju najboljom otkad je član Gloryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glory 80 Studio, priredba na kojoj nastupa Antonio Plazibat, na rasporedu je u subotu s početkom od 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo