OGORČENJE BEOGRAĐANA: / 'Sve je to prljava igra Hrvata. Neće nas oni gaziti'

Image

Nakon što je Crvena zvezda izbačena iz regionalne vaterpolo lige, predsjednik Crveno-bijelih Viktor Jelenić prokomentirao je izbacivanje svoje momčadi iz Triglav lige koja je odjeknula Srbijom.

8.2.2016.
9:57
VOYO logo

Podsjetimo, Upravni odbor regionalnog vaterpolo natjecanja Triglav lige prethodno nije dozvolio registraciju trojice novih igrača Crvene zvezde (Filipa Kljajevića, Dragana Draškovića i Srđana Aksentijevića). Njih trojica su igrali za Zvezdu u pobjedama nad Radničkim i Vojvodinom, ali je liga te utakmice registrirala porazima Crveno-bijelih, kojima je oduzela i šest bodova.

Uz to, prethodnih dana vodila se velika polemika u kojoj Beograđani smatraju da su oštećeni i spominjala se mogućnost napuštanja lige ostalih srpskih klubova. Međutim, od toga neće biti ništa jer ostali srpski klubovi odlučili su ostati u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski dopis pogodio Beograđane

Tako je Crvenu zvezdu jučer dodatno pogodio dopis koji je stigao iz Splita o izbacivanju Zvezde iz Triglav lige i kazni za Viktora Jelenića, koji je suspendiran na čak 18 mjeseci. Veliko ogorčenje vlada u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je skandalozna odluka. Pa ovo ne postoji ni u jednom sportu. Nezabilježeno do sad. Naravno da ćemo se žalizi, ali i obavijestiti LEN o svim događanjima u natjecanju za koje su oni dali dozvolu", kazao je predsjednik Crvene zvezde Viktor Jelinić, piše Kurir, i dodao:

'Neću ulaziti u kompromise'

"Jednostavno neću dopustiti da se Zvezda gazi i blati. Barem ne dok sam ja na ovoj poziciji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi ističu kako je ovo sve prljava igra Hrvata koji, prema njima, gledaju samo svoje interese.

"Nudili su da se skinu sve kazne i da nam se uračunaju bodovi iz utakmica protiv Vojvodine i Radničkog. Također, mogli bismo računati na tri igrača koja smo doveli, ali oni ne bi mogli igrati protiv hrvatskih kluba. Nismo pristali. Neću ulaziti u kompromise", dao je do znanja Jelinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beogradske poruke

Kurir piše kako se Crvena zvezda oporavila nakon prošle sezone u kojoj je bila u velikim problemima. Sad su u beogradski klub stigla i pojačanja što je, prema pisanju Kurira, preplašilo ostale klubove u regiji da se ne stvori dominantna momčad Crvene zvezde. Stoga, iz Beograda se šalju nekakvi tonovi i poruke o tome kako su Hrvati u strahu od pojačane Zvezde.

"Izgleda da je tako. Netko se plaši jake Zvezde", završio je predsjednik beogradskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo