Odrekao se bolje zarade jer ga u Zagrebu svi obožavaju!

'Imao sam brojne ponude, htjeli su me Red Bull Salzburg i Vienna Capitals. No, odbio sam ih jer želim naslov u EBEL-u osvojiti s Medveščakom.

10.3.2011.
17:27
VOYO logo

Uprava Medveščaka dala je najveći dar svojim navijačima, objavivši da je potpisan dvogodišnji ugovor s okosnicom momčadi, vratarom Robertom Kristanom. Osvrnuo se Jeseničanin i na proteklu sezonu, te kriterij sudaca u utakmicama protiv KAC-a:

"Bilo je vrlo loših trenutaka u sezoni, tako da smo bili sretni što smo ušli u doigravanje. No, šteta za KAC, jer nije puno jači od nas. Suci? Ne volim govoriti o njima, ali svi smo vidjeli što su radili i to je nevjerojatno. Ne znam zašto se to događa, ali vjerujem da će se u budućnosti to promijeniti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu kažu da je Kristan pristao na slične uvjete kao prošle sezone (oko 60.000 eura).

"Navijači su bili fantastični i zahvaljujem im na potpori iako smo imali puno turbulencija ove sezone", sumirao je sezonu trener Douglas Bradley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Medveščaka Damir Gojanović najavio je da će idućih dana produljiti ugovore s još nekoliko igrača, a krenuli su i u potragu za novim trenerom, te nekoliko novih mladih igrača iz Sjeverne Amerike.

Gojanović kaže da će predsezonski turnir Ferde Spajića biti iznimno jak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dovest ćemo u Zagreb po jednu jaku švicarsku, njemačku, češku a možda i rusku momčad", otkrio je šef kluba.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103040879006 arti-201103060451006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo