NOVI ZLOČESTI DEČKO FORMULE 1 IZVRIJEĐAO SCHUMACHERA: / Prvo skandal s diranjem djevojke po grudima, a onda još ovaj kiks

Image
Foto: Profimedia

Pitanje je kako će izaći na kraj s Mazepinom jer mladić je očito sklon skandalima i ekscesima

8.1.2021.
12:32
Profimedia
VOYO logo

Mladi ruski vozač i nova zvijezda Formule 1, Nikita Mazepin, nedavno je potpisao svoj prvi ugovor i to za Ferrarijevu momčad Haas. Momčadski kolega će mu biti sin legendarnog Michaela Schumachera, Mick Schumacher, ali moglo bi među njima biti podosta problema.

Naime, Mazepin je u emisiji Match TV-a rekao da ne cijeni baš previše svog ekipnog kolegu. "Mick i ja nismo prijatelji, mi smo uglavnom stari poznanici iz vremena dok smo se utrkivali u kartingu. Iskreno, nije me briga za njegovo prezime", rekao je pomalo bezobrazni Mazepin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sklon skandalima

Ove izjave možda neće baš najbolje sjesti šefu momčadi Guntheru Steineru koji se taman riješio dvojca Magnussen-Grosjean koji se nisu baš pretjerano dobro slagali.

Isto tako, pitanje je kako će izaći na kraj s Mazepinom jer mladić je očito sklon skandalima i ekscesima. Nedavno je, taman nakon što je potpisao za Haas, snimljen kako dira djevojku po grudima dok ga ona odguruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka je ubrzo nestala s Instagrama, ali već su je mnogi presnimili i još uvijek kola društvenim mrežama. Navijači su tražili da se Mazepinu raskine ugovor, ali momčad je stala iza njega, ali je ovaj vulgaran čin oštro osudila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo