Novi spektakl Medveščaka nikako ne smijete propustiti

Nakon hokejskog spektakla Arena Ice Fevera na kojem je u 7 utakmica zagrebačke Medvjede prema službenim podacima uživo vidjelo 105.500 ljudi, KHL Medveščak Zagreb će 3. i 5. veljače 2012.

24.1.2012.
13:21
VOYO logo

KHL Medveščak Zagreb osnovan je na Šalati 1961. godine, stoga ovo klizalište ima posebno mjesto u povijesti kluba, a utakmice na Šalati, na otvorenom, pod zvjezdanim nebom, vrhunac su sezone u kojoj klub slavi 50. godišnjicu svoga postojanja.

Zagrebački Medvjedi će na klizalištu Šalata prvu utakmicu odigrati 3. veljače u 19:15 sati protiv ljubljanske HDD Tilia Olimpije (u slučaju lošeg vremena utakmica će se igrati 4. veljače), dok će 5. veljače u 18:30 sati na istom mjestu zaigrati protiv momčadi EC-KAC Klagenfurt (u slučaju lošeg vremena utakmica će se igrati 6. ili 7. veljače). "Jako smo zadovoljni realizacijom projekta Arena Ice Fever, a unatoč pohvalama za odličnu organizaciju te zavidnim brojkama, nemamo vremena za uživanje i odmor, jer Nescafe Šalata Winter Classic je novi projekt, novi izazov u kojem želimo nastaviti na uspješnom tragu i sa zacrtanim ciljevima. Ovaj projekt je organizacijski možda i zahtjevniji od Arene, s obzirom na značenje samog klizališta i prošlost kojom je Šalata povezana sa KHL Medveščak Zagreb, zato želimo gledateljima i građanima Zagreba, svim navijačima zagrebačkih Medvjeda priuštiti još jedan nezaboravni hokejski spektakl. Vjerujem da ćemo i na Šalati gledateljima ponuditi dobru igru i dobru zabavu te da će ovo biti uistinu vrhunac sezone u kojoj naš klub slavi 50. godina svoga postojanja", rekao je glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb, Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo