NASTAVLJA SE NEGATIVNA SERIJA MEDVEŠČAKA: / Medvjedi poraženi deveti put u nizu, ovaj put slavio je Dornbirn

Image
Foto: PIXSELL

Medveščak je nastupio bez jednog od miljenika navijača Toma Zanoškog kojeg je liga kaznila s pet utakmica neigranja

21.12.2017.
22:47
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 30. kola hokejaške EBEL lige Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubio od Dornbirna 2-5 (0-1, 1-2, 1-2) upisavši deveti uzastopni poraz.

"Medvjedi" ponovo u svom 'brlogu' nisu uspjeli prekinuti crni niz koji traje već devet kola. Posljednju pobjedu Medveščak je ostvario prije mjesec dana protiv Linza 4-3. Od tada je Medveščak nanizao devet poraza pri čemu četiri na svom ledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je nastupio bez jednog od miljenika navijača Toma Zanoškog kojeg je liga kaznila s pet utakmica neigranja i 2,500 eura kazne zbog verbalnog i fizičkog sukoba s igračem Bolzana Christopherom De Souseom nakon utakmice igrane 17. prosinca u Zagrebu. Istu kaznu zaradio je i De Sousa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arniel uništio Medvjede

Dornbirn je poveo u devetoj minuti golom Arniela, a potom u drugoj treći zabio još dva pogotka za vodstvo 3-0. Strijelci su ponovo bili Arniel (26) i Sylvester (32). Smanjio je Poyhonen u 35. minuti, no Pance je u 41. minuti vratio goste do tri gola prednosti. Poyhonen je u 44. minuti postigao i svoj drugi gol na utakmici, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Pance u 48. minuti posotgavši pogodak za 5-2.

Medveščak se trenutačno nalazi na desetom mjestu sa 38 bodova, dok je Dornbirn na petom mjestu sa 46 bodova. U vodstvu su Vienna Capitalsi sa 66 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo