NAPOKON DOBRE VIJESTI Bivši šef Ferrarija: / 'Schumacher reagira na liječnički tretman'

Image
Foto: AFP
16.8.2016.
14:39
AFP
VOYO logo

Engleski tabloid podsjeća u tekstu da brigu o teško stradalom njemačkom vozaču i dalje vode liječnici i to 24 sata dnevno u njegovom domu na Ženevskom jezeru, te da je Schumacher, gotovo tri godine nakon nesreće na jednom francuskom skijalištu i dalje u teškom stanju.

Šest mjeseci ležao je Schumacher u induciranoj komi nakon nesreće iz prosinca 2013. godine, a malo je informacija koje u javnost pušta glasnogovornica Sabine Kehm. Zato je svaka informacija silno popraćena, pa tako i ova Luce di Montezemola koji kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Silno sam radostan što znam da reagira i znam da će zahvaljujući svojoj odlučnosti pronaći izlaz iz ove teške situacije."

Schumacher je bio u društvu supruge Corrine i njihove djece kada je 29. prosinca 2013. godine u padu na skijanju glavom udario u kamen. Unatoč kacigi na glavi, ozljede su bile teške pa je u bolnici u Grenobleu u stanju inducirane kome proveo šest mjeseci. Prebačen je potom u Lausanne, a nakon toga i u obiteljski dom u kojem se i danas nalazi i nastavlja svoju životnu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo