Pogledajte tko ide na hokejaški spektakl

Nakon neočekivanog poraza od Innsbrucka (3:2) hokejaši Medveščaka su u petak (18. siječnja) opet u Areni Zagreb. Suparnik je VSV, a Sportski.net vam daruje 20 ulaznica.

14.1.2013.
12:58
VOYO logo

Protiv Villacha će biti još teže, društo iz Koruške je na trećem mjestu na tablici, a Medveščak će jako dugo pamtiti debakl na posljednjem gostovanju u Villachu. Završilo je 11:2 za domaćina. Sada je vrijeme za uzvrat...

Pitanje za nagradnjaču nije bilo preteško. Medveščak je s 5:1 dobio VSV u posljednjoj utakmici u Domu sportova, a trebate ste odgovoriti, tko je od Medvjeda zabio hattrick na toj utakmici. Točan odgovor je bilo Brandon Buck. Deset najbržih čitatelja koji su točno odgovorili doblii su po dvije ulaznice, a to su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlatka Knežević Vedran Lutring Helena Šojat Manuela Belajsa Damir Župan Lovro Ivaniš Silvijo Maksan Filip Šelendić Ksenija Herak Kristijan Borko Katarina Kos

Njih će ulaznice čekati na blagajni Arene, a ostalima želimo više sreće, nova nagradnjača bit će u subotu u podne i morate biti brzi, jer Medveščak već u nedjelju (17.15 sati) igra protiv Dornbirna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo