NEVJETROJATNA GESTA MLADOG HRVATA ODUŠEVILA SVE: / 'U tom trenutku nisam razmišljao o pobjedi'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Potezom tijekom utrke zaslužio je brojna priznanja za fair-play.

26.12.2018.
14:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu je održana 67. dodjela nagrada Soortskih novosti, a onu za 'fair-play' dobio je pobjednik Svjetskog kupa u BMX biciklizmu Marin Ranteš, koji je izravnom konkurentu, Australcu Loganu Martinu na natjecanju u kanadskom Edmontonu posudio kotač kako bi mogao završiti svoju vožnju. Ranteš je u tom trenutku bio vodeći, a Martin ga je skinuo s prvog mjesta.

Kandidat za medalju u Tokiju

"Nije bilo dvojbe, zato jer mi smo kao neka familija. Kad nekome treba pomoći, uvijek smo tu jedan za drugoga. U tom trenutku nisam razmišljao o pobjedi. Jednostavno, prijatelju je trebala guma da može odvoziti, da pokaže za što je trenirao. Meni je bilo draže da sam završio drugi, nego da on nije imao šansu pokazati ono za što je trenirao cijele godine", rekao je Marin Ranteš koji bi 2020. godine u Tokiju mogao biti jedan od hrvatskih kandidata za olimpijsko odličje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

"Svakom sportašu, pa tako i meni, san je biti na olimpijskim igrama. Samo trebam raditi dobre rezultate kao ove godine i vjerujem da ću se vidjeti na olimpijskim igrama."

Image

Zagreb: Izbor najboljih sportaša godine po izboru Sportskih novosti 26.12.2018., Zagreb - Izbor najboljih sportasa godine po izboru Sportskih novosti odrzana je na HRT-u. Luka Modric, Sandra Perkovic, Marin Rantes, Davor Suker, Marijan Kusic.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo