'MISLIO SAM DA JE ZASTAVICA, ALI NE! BIO JE TO DILDO': / Zaboravite kovanice i boce! S tribina sada lete i umjetni penisi

Image
Foto: Screenshot

Različiti su načini na koje navijači izražavaju nezadovoljstvo igrom svojih miljenika, ali ono što je napravio neimenovani gledatelj na utakmici američkog nogometa u Buffalu krajnje je bizarno.

31.10.2016.
15:07
Screenshot
VOYO logo

Domaći Buffalo Billsi izgubili su od New England Patriotsa, a njihova je igra očito izazvala takvu frustraciju navijača da je s tribina na teren u jednom trenutku doletio - dildo! 'Nepoznati netko' u svakom će si slučaju morati kupiti novu igračku jer je ovu uspješno zavitlao prema igralištu i njome umalo pogodio suparničkog igrača Chrisa Hogana.

Hit na društvenim mrežama

Leteći objekt u čudu je promatrao 'linebacker' Billsa Zach Brown koji je svoje iskustvo s umjetnim penisom radio prepričao američkim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam što se dogodilo. Mislio sam da je u pitanju zastavica. Rekoh sam sebi 'zašto, dovraga, bacaju zastavicu u teren'. Onda sam pogledao bolje. Ne, bio je to dildo", rekao je Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrabru dužnost uklanjanja dilda na sebe je preuzeo jedan od sudaca, a nije potrebno ni isticati da je seksualna igračka ubrzo postala jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo