Medveščak na silu izbacuju iz doigravanja?

'Cijelu sezonu ista priča. To shvaćamo i mi i navijači.

3.3.2011.
13:57
VOYO logo

Dan nakon poraza u drugoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja protiv KAC-a, još se nisu do kraja smirile strasti u svlačionici Medveščaka. Još se priča o napetoj utakmici u kojoj su djelitelji pravde tendencioznim suđenjem stali na stranu najtrofejnijeg austrijskog kluba.

Uostalom, bilo je tako i u prvoj utakmici, koju je austrijska momčad također dobila s debelim sudačkim vjetrom u leđa. Već tada je bilo jasno - Medveščak na silu izbacuju iz doigravanja EBEL lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelu sezonu ista priča. To shvaćamo i mi i navijači. Radimo naporno cijelu utakmicu i pošteno zaradimo igrača više, a oni se samo bacaju na led i to je sucima dovoljno da nas isključuju. To je sve što ću reći", izjavio je nakon susreta napadač Medveščaka Ryan Kinasewich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijanci sada vode s 2:0 u seriji na četiri dobivene utakmice, pa bi treća koja se u četvrtak u 19.15 sati U Klagenfurtu trebala biti posljednja šansa Medvjeda, ako su je uopće i imali s obzirom na ime protivnika.

"U Klagenfurtu je uvijek teško. To je za nas ključna utakmica u seriji, jer 0:3 je gotovo nemoguće preokrenuti", smatra Kinasewich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč svemu, heroji Zagreba se ne predaju, vjeruju da mogu preokrenuti 0:2, kao prošle sezone protiv Graza.

"Prošle sezone imali smo drugačiju momčad, ali se ni sada ne predajemo", poručio je navijačima T.J. Guidarelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103010508006 arti-201102270492006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo