Nevjerojatan preokret Medvjeda! Dobili 'izgubljenu' utakmicu!

Hokejaši Medveščaka slavili su u 23. kolu EBEL lige na gostovanju kod Klagenfurta 5:4 nakon boljeg izvođenja penala. Treća je to uzastopna pobjeda za Medvjede, 15.

20.11.2012.
22:28
VOYO logo

Naime, gubio je Medveščak na ulasku u posljednju trećinu 4:1, da bi posljednjih 20 minuta igre riješio 3:0 u svoju korist. Gol za 4:4 zabio je 45 sekundi prije kraja Adam Miller na asistenciju Alana Letanga.

Nakon prve trećine Medvjedi su vodili 1:0 golom Dustina Jeffreyja iz 51. sekunde. Drugu dionicu Klagenfurt je dobio čak 4:0 i činilo se da je nadomak pobjede. U tom su periodu golove zabili Kirk Furey, Sam Gagner, Jamie Lundmark i Jon Lammers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj dionici Medveščak je smanjio na 4:2 preko Adama Millera nakon 41 sekunde igre, u 55. minuti je svoj drugi gol na susretu zabio Jeffrey, a već spomenuti je Miller postigao u samoj završnici dok je Robert Kristan bio povučen s gola.

Pri izvođenju penala jedini je precizan bio Dustin Jeffrey i njegovim je golom Medveščak došao do druge pobjede nad Klagenfurtom u samo tri kola, nakon 4:1 pobjede u zagrebačkoj Areni. Osvojena dva boda omogućila su im ostanak na vrhu ligaške ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo