Hrvatska dobiva neviđenu svjetsku atrakciju?

Hokej na Jadranu i to na otvorenom. Zvuči kao skijanje usred Sahare, ali i to je moguće. Uprava Medveščaka planira organizirati utakmice regionalne EBEL lige u simbolu Pule, Istre i Hrvatske.

25.5.2012.
8:34
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka iz godine u godinu oduševljavaju spektakularnom organizacijom, ali već ovoga ljeta planiraju nadmašiti sami sebe. Utakmice bi trebali igrati u - pulskoj Areni.

Medveščak će 14. i 16. rujna igrati u Puli, a suparnici se već znaju, bit će to Vienna Capitalsi i ljubljanska Olimpija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, klupski glasnogovornik Ranko Vučinić je malo povukao ručnu kočnicu i za Sportski.net izjavio:

"Mogući projekt igranja hokejskih utakmica u pulskom amfitetatru danas je u načelnom obliku kao ideja i prijedlog predstavljen predsjedništvu i klubovima članovima regionalne lige EBEL. Nakon što svi detalji, prvenstveno oni financijske prirode, ali i zbog činjenice da je pulski Amfiteatar spomenik pod zaštitom UNESCO-a, budu dogovoreni i riješeni i nakon što održavanje projekta bude sigurno, moći ćemo govoriti detaljnije o ovom projektu. Za sada je to samo ideja čija realizacija ovisi o mnogim činjenicama, te o finalnom dogovoru Kluba i partnera uključenih u organizaciju ovakovog projekta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su već uredno punili zagrebačku Arenu i u samo sedam utakmica prodali više od 100.000 ulaznica, hokejaško ludilo tako izgleda seli na Jadran. Naravno, bit će nešto teže organizirati utakmicu, kao i pripremiti kvalitetan led po ljetnoj žegi, ali od Medvjeda smo naučili samo na najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo