LUDA SPORTSKA SRIJEDA: / Drage dame, nemojte se danas ljutiti na vaše muškarce - samo pogledajte ovo i sve će vam biti jasno

Image
Foto: Profimedia

Luda sportska srijeda

28.4.2021.
14:27
Profimedia
VOYO logo

Rijetki su dani poput današnjeg. Neka vas ružno vrijeme ne bedira, jer na TV-u ima pregršt sportskih događaja. Prava je sportska srijeda a to - obožavamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kauboji u akciji

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras igra sa Slovačkom. Utakmica je na rasporedu u 19 sati u Areni Varaždin, a u tom susretu je Slovačka službeno domaćin. Ta utakmica trebala je biti susret 1. kola EHF EURO Cupa, ali je u posljednji trenutak otkazana zbog korona lockdowna u Slovačkoj. Današnju utakmicu moći ćete gledati na HRT-u 2 i ArenaSportu 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG i City u borbi za finale

Nogometni fanovi također će doći na svoje. Od 21.00 na HRT-u 2 možete uživati u pravoj nogometnoj poslastici, srazu PSG-a i Manchester Cityja. Naravno, ovaj svemirski dvoboj moći ćete pratiti u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr.

Polufinale kupa Hrvatske

Nešto ranije, od 18 sati, nogometni zaljubljenici moći će polufinale Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Gorice. Gosti su u prvom polufinalu u povijesti, Dinamo u samo još jednom u nizu, ujedno i veliki favorit za prolazak u finale u kojem već čeka Istra. Prijenos je na HNTV-u, a tekstualni prijenos UŽIVO na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi Cibone i Zadra

I košarkaški sladokusci će danas doći na svoje. U Draženovom domu u HT Premijer ligi Cibona dočekuje Zadar u velikom hrvatskom košarkaškom derbiju, a ovo će biti njihova šesta njihova utakmica ove sezone. Zadrani su potvrdili prvo mjesto uoči doigravanja, dok Cibona igra za drugo. Lopta se podbacuje u 18 sati, a sve pratite na ArenaSportu 1.

Futsal je također na sportskom meniju

I futsal je danas na sportskom meniju. U Zadru na Višnjiku počinje Final Eight, a sve prenosi ArenaSport 1. U 15 sati na teren će Kairat i Benfica, a u 20 Dobovec i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbojka isto tako

Danas ćemo dobiti i odbojkaškog prvaka Hrvatske. U majstorici finala zagrebačka Mladost dočekuje osječku Mursu. Susret počinje u 16 sati, prati ga ArenaSport 2.

Ni vaterpolo neće biti zapostavljen

Ni vaterpolo neće biti zapostavljen. Naime, Mladost i Jadran igraju prvu utakmicu polufinala vaterpolskog prvenstva Hrvatske. Nema sumnje, bit će itekako uzbudljivo u bazenu na Savi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo