'Loše stvari su se samo nizale jedna za drugom!'

'Bio je ovo jedan od onih dana kada su se loše stvari samo nizale jedna za drugom.

14.3.2012.
9:10
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka su na gostovanju kod KAC-a upisali i treći poraz te se sada u četvrtak moraju 'čupati' pred svojom publikom ako ne žele da im ne završi polufinalna serija doigravanje EBEL lige.

Medvjedima su nedostajali suspendirani Frank Banham i Joel Prpic, ozlijeđeni Gal Koren te Alan Letang koji je nakon zagrijavanja završio u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je ovo jedan od onih dana kada su se loše stvari samo nizale jedna za drugom. Sve se odvijalo onako kako nismo željeli. Letang je obolio. Nije se osjećao dobro i morao je u bolnicu. To je jedna stvar, druga su klizaljke Daya, a uz to što smo bili kratki s klupom, još su stigle i kaznene minute", prokomentirao je trener Marty Raymond za službenu stranicu Medveščaka i dodao:

"Neću kriviti golmana zbog poraza. Mislim da kao momčad nismo bili na ledu. Ima dana kada se osjećaš dobro i sve ti ide, a ima dana kada nije tako. U četvrtak ćemo sigurno igrati bolje. Ništa nije gotovo. Ako ćemo igrati dobro, još uvijek možemo pobijediti KAC kao momčad bez obzira na izostanak nekih igrača. Nećemo zbog toga odustati, ali će neki dečki morati više potegnuti. Od nekih mladih igrača očekujem puno više. Želim da mi pokažu na ledu da mogu igrati u ovakvoj situaciji, a ne da mi to kažu", izjavio je Raymond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo