Ljepuškasta Slovenka pokrenula lavinu komentara

13.1.2012.
18:01
VOYO logo

Protest Švicaraca odnosi se na moguću obloženost donjeg rublja ispod Tininog skijaškog kombinezona plastikom!? To je Slovenki, prema mišljenju Švicaraca, nezasluženo donijelo prednost u nedjeljnoj utrci.

"Kada bismo skijale gole, to bi bilo i najbolje, zato jer bismo bile brže, i najpravednije, jer ne bi bilo rasprava o poroznosti našega donjeg rublja", izjavila je 27-godišnja Amerikanka za austrijski Krone Zeitung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka ponajboljeg svjetskog skijaša Aksela Lunda Svindala poznata je, osim kao uspješna skijašica, također i kao vlasnica kompanije koja dizajnira žensko donje rublje, pod imenom Kiss My Tiara.

Tina Maze izazvala je prosvjed Švicaraca nakon utrke u kojoj je zauzela drugo mjesto. Da je nije prestigla upravo Švicarka Fabienne Suter, Slovenka bo postala prva skijašica od Janice Kostelić s pobjedama u svim disciplinama Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tina je na kraju i javno prokomentirala švicarski prigovor, zbog čega je i službeno opomenuta od strane Međunarodne skijaške federacije (FIS).

"Izgleda da je moje donje rublje odveć seksi za Švicarce. Odsad ću skijati bez njega", rekla je Tina i zaradila kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kada su novinari ljepuškastoj Slovenki prišli u četvrtak prilikom spustaškog treninga u talijanskoj Cortini d'Ampezzo i pitali je skija li bez donjeg rublja, Tina ih je u svom stilu ohladila:

"Možda bi tako ipak bilo prehladno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo