Ovo se Kosteliću nije dogodilo devet godina

Austrijski skijaš Marcel Hirscher pobjednik je veleslalomske utrke Svjetskog kupa, koja se ove nedjelje održala u Alta Badiji.

22.12.2013.
14:48
VOYO logo

Zadržao je Hirscher prvo mjesto iz prvog laufa, te je time došao do treće ovosezonske pobjede u Svjetskom kupu, odnosno, druge veleslalomske (poslije Val d'Iserea). U karijeri je, pak, ovo za 24-godišnjeg Austrijanca bila 21. pobjeda u Svjetskom kupu ili deveta u veleslalomu.

I raspored iza njegovih leđa je ostao isti kao u prvoj vožnji. Drugo je mjesto na kraju osvojio Francuz Alexis Pinturault, treći je bio Amerikanac Ted Ligety, a četvrti Nijemac Fritz Dopfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije uspio doći do bodova ove nedjelje, budući nakon 27. mjesta u prvoj vožnji nije završio nastavak natjecanja. Bilo je to prvo Kostelićevo odustajanje u talijanskom skijalištu nakon devet godina, a 2008. godine tamo je osvojio i drugo mjesto.

U ukupnom redoslijedu i dalje vodi Svindal ispred Hirschera i Ligetyja, dok je Kostelić na 37. mjestu s 99 bodova. U veleslalomskom redoslijedu najbolji je Hirscher i to opet ispred Amerikanca Ligetyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo