Kac se ponovno 'poigrao' s Medvjedima!

I treću su uvjerljivu pobjedu ostvarili hokejaši Klagenfurta u četvrtoj utakmici polufinalne serije doigravanja u EBEL ligi protiv Medveščaka.

13.3.2012.
22:10
VOYO logo

Službena statistika govori da su se igrači Martyja Raymonda ponovno napatili zbog isključenja. Do pretkraj druge trećine skupili su Medvjedi čak deset kaznenih minuta više (18-8), te u tom trenutku zaostajali 3:0. Minutu i po prije kraja druge dionice igre isključen je napadač domaćih Dieter Kalt, a minutu kasnije i Johannes Kirisits.

Nisu, međutim, hokejaši Medveščaka uspjeli smanjiti rezultat na prijelazu trećina, premda su dugo igrali s dvama igračima viška. U jednom trenutku, izlaskom Roberta Kristana po dolasku u posjed paka, imali su Medvjedi 22 sekunde čak 6-na-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na potenciranu sudačku nesklonost, za loš su si početak Zagrepčani krivi sami. Primili su gol nakon samo 49 uvodnih sekundi igre preko Josepha Tenutea. Iduća su dva gola, u 24. i 28. minuti, Austrijanci zabili s igračem više preko Kalta i drugi put Tenutea, dok je na 4:0 u 46. minuti povisio Herburger.

Na asistenciju Tomislava Zanoškog u 47. je minuti konačan rezultat postavio Matt Siddall. Po broju udaraca na gol (38-37 za KAC) igrala se izjednačena utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak u Domu sportova Medvjedi moraju pobijediti da bi ostali u seriji. Seriju su u drugom polufinalu u utorak spasili igrači ljubljanske Olimpije smanjivši vodstvo favoriziranog i prvopostavljenog Linza na 3-1 domaćom 2:1 pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo