LOV NA ZLATO / Junak pobjede nad Talijanima: 'Predsjednik Torcide je rekao da će nakon Šibenika prenijeti bazen na Poljud'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Obračun u Splitu počinje u 20 sati u subotu, a sat i nešto kasnije se nadamo vidjeti zlato oko vrata hrvatskih vaterpolista

9.9.2022.
14:28
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska vaterpolo reprezentacija je u četvrtak navečer pred desetak tisuća ljudi u fantastičnoj utakmici pobijedila Italiju s 11:10. Napetost se mogla rezati nožem, s tribina se orila pjesma, a Barakude su nadljudskim naporima slomile u završnici sjajnog rivala.

Jedan od heroja je 'dite' Splita, Jerko Marinić Kragić. Mladić koji je okolnim putem stigao do reprezentacije bio je briljantan protiv Talijana. Kragić je svega par dana ranije pomeo političke konkurente na kotarskim izborima, a u četvrtak je isto napravio svojim vaterpolskim rivalima. Sad ga pred njegovom publikom čeka veliko finale protiv Mađarske, još jednog moćnog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAPSODIJA U SPALADIUMU /

Barakude razbile nezgodne Francuze u fantastičnoj atmosferi pred 8 tisuća navijača

Image
RAPSODIJA U SPALADIUMU /

Barakude razbile nezgodne Francuze u fantastičnoj atmosferi pred 8 tisuća navijača

"Mađarska je ozbiljna ekipa koja je napravila ogroman iskorak u roku od mjesec dana. Neće biti laka utakmica, ali i mi smo zasluženo u finalu. Oni su disciplinirana reprezentacija, trener im vodi i Ferencvaros, imaju isti sistem kojega njeguju u klubu i reprezentaciji. Znamo u kojem smjeru to može ići, vjerujem da ćemo ući sto posto spremni u utakmicu, idemo po zlato', hrabro je Marinić Kragić najavio posljednju utakmicu turnira u razgovoru za Dalmatinski portal.

Spaladium će prokuhati

Mladić koji je pasionirani navijač splitskog Hajduka, cijeli život je sanjao da će pred splitskom publikom igrati takve utakmice, a sad je to i doživio. Njega i njegove suigrače u subotu čeka konačni obračun, a pomama za ulaznicama je onakva kakva samo može biti kad Split padne u euforiju no Marinić Kragić je predstavio zanimljivo rješenje za veliki interes navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj veliki prijatelj Ante Bakalić, predsjednik Torcide, slao je poruke Savezu da će oni doći iz Šibenika i prenijeti bazen na Poljud, tako da ne bude problema s kartama. Rekao nam je pomoćni trener Renco Posinković da bi valjda 700.000 ulaznica bilo dovoljno da svih namiri. I dalje mislimo da smo krivo čuli, ali opet se srušio sustav. Mislim da bi Poljud bio taman", našalio se Kragić u intervjuu za isti medij.

Bez obzira tko dođe do ulaznica jasno je da Mađare čeka pakao u Spaladium Areni. Gorit će nebo i zemlja, a Barakude se trebaju pobrinuti da dobrom igrom i golovima zapale i bazen. Obračun u Splitu počinje u 20 sati u subotu, a sat i nešto kasnije se nadamo vidjeti zlato oko vrata hrvatskih vaterpolista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo