JEDAN LAJK JE KRIV ZA SVE: / Milijune Kanađana je bacio u trans!

Image

Steven Stamkos je vjerojatno među pet najboljih hokejaša svijeta, a jedan njegov potez na društvenoj mreži uzročio je potpunu pomutnju u Kanadi.

10.12.2015.
13:40
VOYO logo

Kanadskom reprezentativcu čiji je otac iz Makedonije ovog ljeta ističe ugovor s Tampom, a koji god klub ga uspije dovesti, za to će morati platiti rekordnu plaću u NHL ligi. Hokejaški ljubitelji, ali i mediji, već tjednima špekuliraju o njegovim daljnjim koracima u karijeri, pogotovo jer nema naznaka da će potpisati novi ugovor sa sadašnjim klubom.

Povratak u rodni grad

Svi klubovi lige bi ga rado vidjeli u svojim redovima, ali zbog 'salary capa' neće biti previše opcija. Jedna od njih će sigurno biti Toronto, meka hokeja, ali i grad koji od 1967. godine čeka naslov prvaka. Milijuni navijača su očajni zbog godina neuspjeha, a Stamkos, dečko rođen u najvećem kanadskom gradu trebao bi biti taj koji će vratiti Stanley kup u domovinu hokeja. Priča izgleda bajno, a samo jedan njegov potez na Twitteru uzbudio je cijeli hokejaški svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Steven je, naime, označio da mu se sviđa tekst koji govori o tome kako bi Toronto Maple Leafsi trebali ustrajati na njegovom dovođenju. Da stvar bude zanimljivija, Stamkos je na svom profilu samo dva puta u životu 'lajkao' objave. U ljeto 2014. kada su pisalo da bi on mogao slijediti primjer NBA zvijezde LeBrona Jamesa i vratiti se u rodni grad. Tada se pravdao da mu je mobitel bio u džepu i slučajno stisnuo 'like', te kasnije maknuo tu objavu.

Palac kriv za sve

Ovog puta je brže-bolje provalio da mu je palac slučajno stisnuo 'lajk', a da nije bio niti svjestan. Taj 'lajk' je prouzročio posebne emisije na sportskim radio stanicama, na stotine kartica analiza zašto (ne)bi trebao potpisati za Leafse, kao i potpunu pomutnju među hokejaškim fanovima na društvenim mrežama i forumima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li se Stamkos samo šali i navlači navijače diljem svijeta ili je stvarno ozbiljan u namjeri povratka kući, saznat ćemo na ljeto, a sada smo još jednom saznali koliko je snažan učinak društvenih mreža...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo