Janica Kostelić opet na štakama!

Nakon završetka proljetnih priprema, Ivica Kostelić se uputio na odmor i to na opasnu avanturu gumenjakom do Peloponeza i natrag.

5.6.2012.
18:20
VOYO logo

Došlo je i njegovih pet minuta, ili preciznije, tri tjedna godišnjeg odmora. Ivica Kostelić krenuo je na put dugačak oko 2.000 nautičkih milja koji će trajati ukupno 23 dana. S Ivicom će u posadi biti prijatelj Matko Stanković, a pridružit će im se i Šime Stipaničev.

Putovanje gumenjakom dugačkim 7,4 m počelo je u ACI marini Ičići, a Ivica ima i točno određenu rutu. Plovit će preko Tribunja, Mljeta, Dubrovnika, Zelenike, Bijele, Budve, Ulcinja, ušća Bojane, Shengjina, Savande, Krfa, Paxosa, AntiPaxosa, Levkasa, Kefalonije, Zakintosa, Methoni, Khytira, Hidre, Korintskog kanala i zaljeva te ponovo završiti u matičnoj luci negdje oko 28.lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Veselim se pravom odmoru kakav sam želio i volim jer su to jedina tri tjedna tokom godine kad se mogu opustiti i uživati u ronjenju i moru'', kratko je poručio Ivica.

Skijašku legendu su u veliku morsku avanturu ispratili djevojka Elin Arnasdottir i sestra Janica Kostelić, koja je prije nekoliko tjedana obavila još jednu operaciju koljena i na oproštaju je hodala uz pomoć štaka. Glasnogovornik naše reprezentacije Nenad Eror otkrio nam je da se radi o ozljedi koljena, te da je Janica nakon završetka sezone ponovno morala na operaciju meniskusa. Oporavak za sada teče po planu, a nadamo se da je ovo bila zadnja Janičina operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo