TISKOVNA KONFERENCIJA / Jakirović: 'Radimo maksimalno na transferima. Imamo dvije, tri opcije'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

'Da, stvarno smo loše otvorili taj proljetni dio sezone i nitko nije mogao ni sanjati da će to tako biti'

9.2.2024.
15:06
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše Dinama u 22. kolu HNL-a očekuje dvoboj protiv Lokomotive, a susret u Kranjčevićevoj najavio je trener Plavih, Sergej Jakirović.

Image
U FOTOFINIŠU /

Kakav kraj prijelaznog roka: Marko Rog blizu povratka u Dinamo!

Image
U FOTOFINIŠU /

Kakav kraj prijelaznog roka: Marko Rog blizu povratka u Dinamo!

Je li Dinamo protiv Gorice bio onakav kakav Jakirović želi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blizu je to onoga što ja želim u Dinamu, naravno da želim da određene stvari budu još bolje. Mislim da imamo kvalitetu, vidjeli smo da možemo i da se polako dižemo u formi. Imali smo neke situacije iz utakmice s Goricom koje smo analizirali i poradili na njima. Unatoč tome, mislim da smo bili stabilni u obrani i vršili dobar pritisak na protivnika tako da sam optimističan."

Lokomotiva je Dinamu nanijela bolan poraz…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, stvarno smo loše otvorili taj proljetni dio sezone i nitko nije mogao ni sanjati da će to tako biti. No svaka utakmica je priča za sebe, stoga ćemo sutra pak u Kranjčevićevoj pokušati odigrati puno, puno bolje, efikasnije i ozbiljnije te učiniti sve po tom pitanju da dođemo do nova tri boda. Očekujem istu Lokomotivu kao u utakmici na Maksimiru. Njihov veliki forte je ta igra iz tranzicije i preko kontranapada, a nadam se da ćemo ovog puta dobro odgovoriti na to."

Kako gleda na veliku navijačku podršku koju će Dinamo imati protiv Lokomotive?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ogroman je to forte za nas u ovom trenutku. Vidi se da su gledatelji u posljednje vrijeme izrazili maksimalnu podršku te da navijače trese određena groznica. Na tome im puno hvala i nadam se da će nam s njima biti samo lakše pobijediti na utakmici."

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Hoće li igrati novi desni bek Ronael Pierre-Gabriel?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pierre-Gabriel je jučer trenirao normalno, prošao je pripreme, nadam se da će danas biti registriran tako da može biti u rosteru već za sutrašnju utakmicu, da se što prije adaptira i osjeti HNL stadione. Kevin Theophile-Catherine neće biti u konkurenciji zbog tri žuta kartona, dok Marko Bulat ima manjih problema s leđima, a vidjet ćemo nakon današnjeg treninga hoće li biti na dispoziciji.

Image
Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

Blizu je i dvoboj s Betisom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rasporedit ćemo snage, svjesni smo da sada igramo svaka tri dana. Nećemo ništa kalkulirati, svaka iduća utakmica je najvažnija. Nažalost, za Europu nas nema puno, dosta igrača s popisa nam je otišlo, a mogli smo dodati samo trojicu. Za prijave smo morali gledati pozicije koje su nam neophodne tako da smo tu bez Ademija i Brodića."

Radi li se na dovođenju još novih igrača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radimo zaista maksimalno svaki dan po tom pitanju. Ovisimo i o drugim stranama, pokazali smo interes za određene igrače, ali nismo dobili odgovore nazad. Sada imamo dvije, tri opcije na kojima radimo i morat ćemo se odlučiti za onu koja je najprihvatljivija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo