IZNENAĐUJUĆE VIJESTI O SCHUMACHEROVU ZDRAVLJU: / Iz bolnice procurile nove informacije, medicinska sestra otkrila u kakvu je stanju

Image
Foto: Profimedia, AFP

Legendarni vozač Formule 1 trebao bi u srijedu biti otpušten iz bolnice.

11.9.2019.
14:13
Profimedia, AFP
VOYO logo

Legendarni prvak Formule 1, Nijemac Michael Schumacher, trenutno se nalazi u pariškoj bolnici gdje je stigao u ponedjeljak na liječenje matičnim stanicama. Sedmerostruki šampion zaprimljen je u bolnicu Georges-Pompidou kako bi mu transfuzijom prebacili matične stanice u organizam, koje bi mu trebale pomoći u poboljšanju zdravstvenog stanja, posebice mozga koji mu je teško stradao u skijaškoj nesreći 2013. godine u Alpama.

Legendarni vozač Formule 1 trebao bi u srijedu biti otpušten iz bolnice, a francuski Le Parisien uspio je doći do medicniske sestre koja se o njemu brinula, dakako ostala je anonimna. Ona je otkrila sitan, ali vrlo važan detalj o njegovu zdravlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

German Ferrari driver Michael Schumacher adjusts his earplugs in the pits of the Nurburgring racetrack during the third free practice session on the eve of the Grand Prix of Europe, 29 May 2004 in Nurburg, Germany. AFP PHOTO JEAN-LOUP GAUTREAU, Image: 72912040, License: Rights-managed, Restrictions: DV1, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Javila se medicinska sestra

"Da, zadužena sam za Schumachera, a budite sigurni kako se on nalazi pri svjesti", rekla je sestra, a francuski medij tvrdi kako je Schumacher već dva puta bio u ovoj bolnici na istom tretmanu, ali pod pseudonimom te kako je u svakom trenutku uz njega nekoliko sigurnosnih agenata koji paze da mu se ne naruši privatnost.

Podsjetimo, Michael Schumacher je nakon nesreće neko vrijeme bio u induciranoj komi, dok mu se od rujna 2014. godine svakodnevno pruža posebna i skupa njega u njegovom domu u Lausseani. O njegovu se stvarnom zdravstvenom stanju ne zna gotovo ništa, a tek tu i tamo netko ovako otkrije tek poneku sitnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo