Iz Ledene dvorane poslana poruka pijanom šefu lige

U sjajnoj atmosferi Ledene dvorane Medveščak je smanjio vodstvo KAC-a u polufinalu doigravanja EBEL lige i najavio preokret, a navijači su poslali poruku Karlu Sofronu: 'Srami se!'

12.3.2012.
9:18
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka u trećem su pokušaju došli do prve pobjede protiv KAC-a. Pred 6500 navijača slavili su sa 3:2 uz dva gola Zanoškog i jednog Kinasewicha. "Ovaj put nismo igrali protiv sudaca, bili su odlični ovaj put. Teško je igrati kada vam sude 25-30 minuta kazne, kao u prošlim utakmicama", rekao je kapetan Alan Letang i dodao:

"Ovo je prvi korak ka preokretu, vjerujem da uz sve probleme možemo do finala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je u prve dvije trećine dominirao, no zbog igre sa samo tri navale na kraju su djelovali jako iscrpljeno, da je utakmica trajala još koju minutu, teško bi sačuvali pobjedu.

Priznao je to i Dario Kostović, koji je teško silazio niz stepenice prema svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada idem na infuziju", našalio se Dario i dodao:

"Uh, teško je igrati s tri navale, mislim da bi trener više mogao koristiti i četvrtu, koja je vrlo dobra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva sreća da na utakmicu nije došao predsjednik lige Karl Sofron. Navijači Medvjeda zapamtili su mu što je u četvrtak slavio pobjedu KAC-a, pa su ga dočekali s nekoliko transparenata koji mu se baš i ne bi svidjeli.

A transparentom Medvjedi jači i od Chuck Norrisa navijači su poručili da se ne boje ni sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suđenje je bilo drukčije nego u prve dvije utakmice, ovaj put suci nisu pomagali KAC-u. I mi smo bili pametniji, znali smo da ne smijemo više odgovarati na provokacije njihovih igrača, jedina je ispravna taktika da to istrpimo", poručio je junak utakmice Zanoški.

Mladi Hrvat Dominik Kanaet dobio je veliku minutažu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačno, haha. Sjajno je igrati s Kostovićem i Naglićem u navali. Naglić dodaje pak kao da mi čita misli. Dominacijom u prve dvije trećine dokazali smo da smo bolja momčad od Klagenfurta", zaključio je Kanaet.

Četvrta utakmica polufinala doigravanja igra se u utorak (19.15) u Klagenfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo