I ONE NUDE UZBUĐENJE: / Zbog njih se posebno veselimo početku nove MotoGP sezone

Image
Foto: AFP, JOE KLAMAR

Kada govorimo o motosportu, onda su njihov neizostavni dio, uz uzbuđenje i glamuroznost koje ovaj sport nudi, i atraktivne djevojke.

30.3.2016.
10:10
AFP, JOE KLAMAR
VOYO logo

Utrkom u Qataru 20 ožujka počela je nova MotoGP sezona, a na scenu su stupile i-one! Lijepe djevojke neizostavni su dio oktanskih sportova koje uzbuđenje podižu na jedan veći nivo. Oktanski sportovi uvijek su gajili veliku popularnost, pogotovo kod ljubitelja brzina. A kad tom pridodamo i njih, onda čitav spektakl koji ovaj sport nudi dobiva jednu drugu dimenziju. Višu.

Prošlogodišnja MotoGP sezona prošla je u znaku trijumfa španjolskog vozača Jorge Lorenza na Yamahi. Lorenzo je slavio u posljednjoj utrci sezone i osvojio Veliku nagradu Valencije. To mu je bio treći trijumf u ovome sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Uzbudljivi finiš prošle sezone

Lorenzo je uoči posljednje utrke imao sedam bodova manje od momčadskog kolege Talijana Valentina Rossija koji je zbog kazne utrku započeo na posljednjem mjestu. Rossi je zbog rušenja Marqueza u pretposljednjoj utrci sezone kažnjen oduzimanjem tri boda i startom s posljednjeg mjesta u Valenciji, što je Lorenzu otvorilo put prema naslovu.

Image
POTPUNA DRAMA UOČI ZADNJE UTRKE: /

Rossi se žalio Arbitražnom sudu

Image
POTPUNA DRAMA UOČI ZADNJE UTRKE: /

Rossi se žalio Arbitražnom sudu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossi ili kako glasi njegov nadimak, je vozio kao 'lud' u toj utrci, pretekao je 22 rivala, ali nedostaja su mu još dva mjesta kako bi se probio na drugu poziciju i osigurao naslov bez obzira na Lorenzov rezultat. Na koncu je Lorenzo bio najbrži, drugo mjesto je osvojio Španjolac Marc Marquez, treći je bio još jedan Španjolac Dani Pedrosa, dok je Rossi osvojio nedovoljno četvrto mjesto. U ukupnom poretku Lorenzo je pobijedio sa 330 bodova, Rossi je drugi s pet bodova manje, a treće mjesto je pripalo Marquezu sa 242 boda.

Tito Rabat najbolji u klasi Moto2

U klasi Moto2 posljednju utrku sezone dobio je Španjolac Tito Rabat, međutim, naslov je pripao Francuzu Johannu Zarcu (Kalex). Zarco je na koncu slavio sa 352 boda, drugo mjesto je osvojio Španjolac Alex Rins (234), a Rabat je treći sa 231 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, prošla sezona bila je jako uzbudljiva, nadamo se da će tako biti i u tekućoj. S njima i u glavnim ulogama. Jer ipak, puno je ljepše kad one stoje uz stazu. Složiti ćete se s nama...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UKUPNI POREDAK SEZONE 2015/16 1. Jorge Lorenzo (Špa) Yamaha 330 2. Valentino Rossi (Ita) Yamaha 325 3. Marc Marquez (Špa) Honda 242 4. Dani Pedrosa (Špa) Honda 206 5. Andrea Iannone (Ita) Ducati 188...

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo