HRVATSKI SPORTAŠI U PARIZU: / 'Probudile su me sirene, grozno je što više nigdje nisi siguran'

Image

Hrvatska tekvondašica Ana Zaninović nalazi se u Parizu koji je sinoć bio poprište najtežeg terorističkog napada u Francuskoj nakon 2. svjetskog rata.

14.11.2015.
14:02
VOYO logo

"Vidjela sam što se događa i više nisam mogla zaspati. Teško je opisati taj osjećaj, kao da ste u filmu. Ulice su bile puste, grozan je osjećaj da više nigdje niste sigurni. Ni u hotelu, ni u ulici", kazala je Ana Zaninović za 24 sata.

Bile i u Egiptu za vrijeme teroristiškog napada

Sestra Lucija ovaj put nije bila s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno se čujemo. Baš smo pričale da gdje god dođemo, uvijek se nešto strašno događa. Tako je bilo i prije dvije godine u Egiptu, kad su napadnuti turisti. Jedva čekam doći kući", poručila je Ana s kojom je u Parizu bio i njezin trener Toni Tomas.

Natjecanje je otkazano

Naravno, natjecanje u tekvondou je otkazano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva sreća da aerodrom radi. U nedjelju se vraćamo kući. Mi smo bili na drugom kraju grada i vraćali smo se u hotel. Ana je već bila u sobi jer se odmarala za natjecanje koje se trebalo održati u subotu. Ovo je strašno, nigdje niste sigurni. U hotelu u koji smo smješteni je otprilike desetak stanica udaljen od poprišta tragedije. Metro radi, ali u njemu nema nikoga", kazao je trener Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo