HRVATSKA LEGENDA POSLALA PORUKU SA SUPER BOWLA: / Pojasnio kako Amerikanci rješavaju probleme s huliganima: 'Pa ti radi s*anja'

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski košarkaš pohodio je najveći američki sportski događaj.

4.2.2019.
9:02
AFP
VOYO logo

New England Patriotsi po šesti su put u povijesti osvojili trofej Vincea Lombardija pobijedivši Los Angeles Ramse sa 13-3 u 53. Super Bowlu odigranom na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti, koji je bio daleko od najavljivanog spektakla i postao dvoboj s najmanje poena u povijesti završne utakmice prvenstva u američkom nogometu.

Oglasio se Rađa

Bill Belichick i Tom Brady zajedno su osvojili šesti naslov, a New England Patriotsi su se izjednačili s Pittsburgh Steelersima kao najuspješnija momčad sa šest osvojenih trofeja Vincea Lombardija. Na najvećem sportskom spektaklu u SAD-u nazočio je i proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa. Svoje dojmove prenio je putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znan da malo ko razumi ovi sport ali sve skupa je ludilo. Šetaju gradon zajedno jedni i drugi navijači. Guštaju, viču, piju, jedu skupa i svima dobro. A znate li zašto je tako. Prije desetak dana je lik sa laseron cilja u oči jednog igrača gostiju. U roku od 7-8 dana je pronađen, uhapšen, izbačen od strane kluba doživotno sa stadiona i još ga sad država sudi. Pa ti radi sra*a", poručio je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo