Bliži li se mirovina? / Hamilton se ove godine muči s formom, bivši britanski prvak: 'Volio bih da ode'

Image
Foto: Profimedia.hr

"Vrijeme je da da ostavku. Ima glazbu, ima kulturu, voli odjeću i to bi bilo apsolutno prihvatljivo za njega," smatra 83-godišnji Jackie Stewart

23.6.2022.
9:42
Profimedia.hr
VOYO logo

Lewis Hamilton ne uživa u najboljoj Formula 1 sezoni u svojoj karijeri. Sedmerostruki svjetski prvak nalazi se tek na šestom mjestu u poretku vozača, a za timskim kolegom Georgeom Russellom zaostaje čak 34 bodova.

Usprkos tome, Britanac je ove sezone uhvatio već dva postolja, što je samo jedno manje od Russella. Hamiltonu najviše problema stvaraju problemi s bolidom, na kojem Mercedes previše mijenja postavke i ima prevelikih problema s poskakivanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda ga vidi u mirovini

Trostruki svjetski prvak u F1, legendarni britanski vozač Jackie Stewart, smatra da je pravo vrijeme da Britanac ode iz Formule 1.

"Vrijeme je da da ostavku. Ima glazbu, ima kulturu, voli odjeću i to bi bilo apsolutno prihvatljivo za njega. Siguran sam da će biti veoma uspješan jer je zarađivao ogromnu svotu novca, s pravom jer je najbolji iz svojeg vremena," kazao je Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lewis je u toj grupi s Ayrtonom Sennom i Alainom Prostom - ili čak Jackie Stewartsima. Šteta je što nije potpisao s nekime na vrhu, ali ne vjerujem da će se to sada dogoditi. Ipak, bilo bi mudrije da prestane sada nego da prolazi kroz bol da ne može raditi ono što je nekoć radio. Dobro je nosio sport, sad bih ga volio vidjeti kako odlazi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo