'Gledao sam opet snimku i poludio još više'

Hokejaši Medveščaka u današnjem 41. kolu EBEL-a dočekuju KAC. Nakon loše igre i poraza u produžetku u utorak od Albe Volan (3:4), trener Marty Raymond najavljuje drukčije izdanje Medvjeda.

13.1.2012.
10:14
VOYO logo

"U srijedu sam opet gledao snimku i poludio još više nego za vrijeme utakmice s Albom. Igrali smo hokej samo 10 minuta", rekao je Raymond.

Je li psihološki na igrače utjecalo što su znali da su izborili doigravanje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda, ali to im ne smije biti isprika, profesionalci su."

Jeste li kaznili igrače zbog opuštanja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U srijedu sam ih malo kaznio na treningu, klizali su puno duže i jačim intenzitetom nego inače."

Što ako se i protiv Klagenfurta ponovi takav lošiji pristup?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da neće, sami su svjesni da su zabrljali i to će ispraviti. U svlačionici sam im objasnio da više ne želim vidjeti takvu igru."

Trener je obećao da će malo više rotirati igrače, a time bi mogli profitirati mlađi hrvatski igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošle sezone zabio sam gol u Areni baš protiv KAC-a, doživljaj je bio neopisiv. Nadam se da ću i u petak, doduše, ako me trener uvrsti u momčad", kaže 20-godišnji Dominik Kanaet. U Areni se u petak očekuje najezda navijača iz Klagenfurta, bit će ih gotovo 1000. A među njima i počasna predsjednica KAC-a, milijarderka Heidi Horten.

Gospođa je teška 3,7 milijardi dolara (naslijedila ih je od muža koji je imao lance trgovina u Njemačkoj i Austriji) te je glavni sponzor kluba iz Klagenfurta. U vlasništvu ima jahtu od 96 metara te privatni zrakoplov kojim stiže i u Zagreb. A kada je prošle godine otputovala na Bahame gdje ima vilu, pilota je poslala natrag u Austriju jer je zaboravila posebnu hranu za svog psića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo