ORGANIZATORI POBRKALI BJELORUSIJU I BiH: / Zbog neviđenog gafa atletičarka napustila dodjelu medalja

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bjeloruska atletičarka Violeta Skvarcova osvojila je zlato na Europskom juniorskom prvenstvu u troskoku, ali sreću zbog uspjeha zamijenila je ljutnja zbog gafa organizatora.

23.7.2017.
13:43
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, domaćini u talijanskom Grossetu pustili su joj himnu Bosne i Hercegovine. Violeta je sišla s podija i stala sa strane sama, daleko od suparnica koje je pobijedila. Nikome nije bilo jasno što se događa.

NE MISLI SE PREDOMISLITI: Najbrži čovjek na svijetu pojasnio zašto uskoro završava karijeru

"Dame i gospodo, ustanite i pozdravite himnu Bjelorusije", kazao je komentator na stadionu. I onda su počeli taktovi himne "Jedna si jedina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skvarcova se u tom trenutku počela meškoljiti na podiju. Po izrazu na njenom licu vidjelo se da nešto nije u redu. Odmaknula se dalje od sviju, zamišljeno hodajući, ozbiljnog i ljutog lica.

Nakon toga, sve se više počela laganim korakom udaljavati od centra svečane dodjele nagrada. Kad je himna završila, Skvarcova je odmah, na očigled zbunjenih osvajačica medalja koje su i dalje stajale na podiju, došla do organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije bila himna moje zemlje", dala je do znanja Bjeloruskinja. Kasnije su se organizatori ipak ispričali i obećali da će ponoviti dodjelu medalja. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo