ESPN OBJAVIO LJESTVICU NAJDOMINANTNIJIH SPORTAŠA U 2018.: / Modrić iza sebe ostavio velikane današnjeg sporta

Image
Foto: AFP

Kapetan Vatrenih i ključni čovjek Reala nalazi se na solidnom osmom mjestu

12.12.2018.
19:24
AFP
VOYO logo

Ugledni američki ESPN tijekom utorka objavio je ljestvicu najdominantnijih sportaša u 2018. godini prema svom izboru. Na toj ljestvici nalazi se 20 sportaša, a u odabranom društvu je i najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić.

Image
DOSAD NEVIĐENI VIDEO MODRIĆA IZ WC-A POSTAO APSOLUTNI HIT: /

'Je li ovo Luka ili James Bond?'

Image
DOSAD NEVIĐENI VIDEO MODRIĆA IZ WC-A POSTAO APSOLUTNI HIT: /

'Je li ovo Luka ili James Bond?'

Na solidnom osmom mjestu

Kapetan Vatrenih i ključni čovjek Reala nalazi se na solidnom osmom mjestu, iako je ove godine osvojio sve što se moglo osvojiti. Prvi je nogometaš u povijesti koji je u jednoj godini osvojio Zlatnu loptu SP-a, Zlatnu loptu France Footballa i nagradu FIFA-e i UEFA-e za najboljeg na svijetu, odnosno u Europi. ESPN je njegov izbor objasnio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igra kao da je u parku'

"Opušteni Modrić je na potezu, počevši od trećeg uzastopnog naslova Real Madrida u naslovu UEFA Lige prvaka, prije nego što su on i Hrvatska zaprepastili planetu kao finalist SP-a. Modrić je predvodio sve igrače u dodavanjima, bio je najbolji na turniru i uzeo nagradu za najboljeg igrača. Osvojio je FIFA Best Men's Player nagradu, UEFA nagradu za najboljeg nogometaša Europe i stavio točku na i 2018. pobjedom na Ballon d'Or, prekinuvši Messijevu i Ronaldovu desetljeću dominacije. Trener Derby Countyja i legenda Chelsea Frank Lampard o Modriću je rekao: "igra kao da je u parku. Daje sve drugima u igri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je iza sebe ostavio neke od velikih sportaša današnjice poput Novaka Đokovića (10.), LeBrona Jamesa, Lewisa Hamiltona, Jamesa Hardena, Alexa Ovečkina, Simonu Halep...


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljih 20 u izboru ESPN-a:

20. Mike Trout – Košarka 19. James Harden – Košarka 18. Patrick Mahomes – Američki nogomet 17. Alex Ovechkin – Hokej 16. Justify – Konjički sport 15. Drew Brees – Američki nogomet 14. Mookie Betts – Košarka 13. LeBron James – Košarka 12. Lewis Hamilton – F1 11. Yuzuru Hanyu – Klizanje 10. Novak Đoković – Tenis 9. Simona Halep – Tenis 8. Luke Modrić – Nogomet 7. Breanna Stewart – Košarka 6. Chloe Kim – Snowboarding 5. Katie Ledecky – Plivanje 4. Ariya Jutanugarn – Golf 3. Daniel Cormier – MMA 2. Eliud Kipchoge – Maraton 1. Simone Biles – Gimnastika

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo