ZANIMLJIVO / Novi sport privukao sportske legende: 'Uzbuđen sam, konkurencijo, pripremite se za drugo mjesto!'

Image
Foto: AFP

Na prvenstvu će sudjelovati do 10 timova i 20 pilota. Tijekom prve sezone natjecanje će biti u Veneciji, Monaku i Rotterdamu, a drugi domaćini bit će objavljeni kasnije.

20.7.2023.
12:55
AFP
VOYO logo

Sedmerostruki osvajač Super Bowla Tom Brady pridružio se teniskom velikanu Rafaelu Nadalu i nogometnoj legendi Didieru Drogbi kao vlasnik jednog od timova na E1 Svjetskom prvenstvu u novom natjecanju električnih trkaćih čamaca.

Image
VN AUSTRIJE /

Max Verstappen pomeo konkurenciju za novu pobjedu u formuli 1

Image
VN AUSTRIJE /

Max Verstappen pomeo konkurenciju za novu pobjedu u formuli 1

Bradyjev tim postaje peti sudionik E1 Svjetskog prvenstva koje bi trebalo početi sljedeće godine u saudijskom gradu Jeddahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni španjolski tenisač Rafael Nadal, vozač formule 1 Sergio Perez i slavni nogometaš Didier Drogba samo su neki u nizu slavnih vlasnika ekipa, a organizatori obećavaju više velikih investitora u nadolazećim tjednima.

"E1 kombinira nekoliko stvari koje volim, brzinu, intenzitet, boravak na vodi, intenzivno natjecanje i inovativne vođe," poručio je Brady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđen sam što se pridružujem Nadalu, Drogbi i Perezu, svim sjajnim sportašima s istom željom da se natječu na najvišoj razini i rade zajedno kako bi nautičku industriju učinili održivijom, stvarali nevjerojatne događaje, a posebno pobjeđivali.

Nije ni počelo, a već se zahuktava

"Moja poruka našoj konkurenciji - pripremite se za drugo mjesto jer mi ciljamo na vrh," poručio je legendarni quarterback.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša predanost održivosti i društvenom utjecaju jednako je važna kao i utrke. Električna budućnost nije opcija, već odgovornost. Želimo slaviti važan element naše povijesti: vodu. Pomičemo granice tehnologije u potrazi za boljim svijetom. Izazov elektrifikacije vode nije lak, ali ovakvi projekti otvaraju vrata i krče put za njegovu realizaciju," kazao je suosnivač i glavni izvršni direktor E1 Rodi Basso.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo