DRAMA U RIJU: / Đoković promatrao kako Francuzi u posljednjim sekundama pobjeđuju Srbiju

Image
10.8.2016.
22:39
VOYO logo

Košarkaši Francuske svladali su Srbiju sa 76-75 (40-36) u prvoj utakmici 3. kola skupine A na olimpijskom turniru u Rio de Janeiru nanijevši srpskim košarkašima drugi uzastopni poraz.

Srbija je otvorila turnir uvjerljivom pobjedom nad Venezuelom, nakon čega je uslijedio uvjerljiv poraz od Australije koja je u prvom kolu nadigrala i Francusku. Francuzi su se oporavili uvjerljivom pobjedom nad Kinom, a trijumf protiv Srbije Francuzima najvjerojatnije donosi 3. mjesto u skupini, pod uvjetom da ne bude većih iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuze je do pobjede predvodio Nando De Colo s 22 koša, a po 11 su ubacili Boris Diaw i Nicolas Batum. U reprezentaciji Srbije najbolji strijelac bio je Miroslav Raduljica sa 16 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je u posljednje tri i pol minute utakmice ušla s pet koševa prednosti (75-70), ali do kraja dvoboja nitko od izabranika Aleksandra Đorđevića nije uspio ubaciti loptu u koš, dok je za Francuze De Colo postigao četiri poena, a Tony Parker 31 sekundu prije kraja ubacio pobjednički koš, svoj šesti na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo