DOJAVA IZ BUDUĆNOSTI: / Svi koji se klade ovo MORAJU vidjeti!

Image

Bejzbolska momčad Chicago Cubsa sigurno osvaja MLB ligu, 'samo' trebate svoj novac oploditi u kladionici.

18.10.2015.
12:30
VOYO logo

Mi vam ne preporučamo da to napravite, ali kultni filmski serijal 'Povratak u budućnost' nam sugerira takav scenarij. Naime, u drugom nastavku filma glavni lik Marty McFly u svojem legendarnom DeLoreanu će se vratiti na zemlju 21. listopada 2015. godine, a prije povratka je saznao na hologramu kako Cubsi će osvojiti MLB 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa čudno? Pa... U filmu je već pokazano kako momčad iz Miamija će osvojiti bejzbolsku ligu 1997. godine, a kada je film nastao - Miami nije niti imao klub u MLB-u. Koja je šansa bila da film koji je nastao u 80-im godina prošlog stoljeća predvidi kako će naslov u sportu osvojiti klub koji nije niti postojao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno predviđanje se ostvarilo, ali ukoliko se sada ostvari ovo proročanstvo, to će biti priča za sva vremena. Cubsi su najveći luzeri u povijesti sporta u SAD-u. Posljednji naslov su osvojili davne 1908. godine. Od tada su 'ukleti', već 107 godina ne znaju za trofej. I baš slučajno su ove godine ušli u doigravanje i već prošli u finale 'National Leaguea'. Igraju protiv New York Metsa i ukoliko njih izbace - igrat će za naslov prvaka.

Hoćete li vjerovati filmu, prosudite sami. No, priča je genijalna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo