DEBAKL U DENVERU: / Težak poraz Rendulića i Colorada

Image
Foto: Pixsell, Daniel Kasap

Boston Bruinsi su u utakmici NHL lige sa 6:2 pobijedili Colorado Avalanche za koji je novi nastup upisao i najbolji hrvatski hokejaš Borna Rendulić.

15.10.2015.
10:20
Pixsell, Daniel Kasap
VOYO logo

Boston je bio uvjerljiv u utakmici protiv Colorada u čijim je redovima Rendulić odigrao osam i pol minuta. Poveli su Bruinsi golom Kevana Millera u prvoj trećini, a onda je Jimmy Hayes povećao na 2:0. Ni tu nije bio kraj mukama Avalanchea, pa su Tyler Randell, Chris Kelly i Ryan Spooner odveli Boston na 5:0. Za Colorado su potom smanjili Gabriel Landeskog i John Mitchell da bi konačnih 6:2 postavio David Krejči.

Poraz prvaka

Arizona Coyotesi su bili uvjerljivi protiv Anaheim Ducksa koje su pobijedili s 4:0. Anthony Duclair je upisao svoj prvi hat-trick u karijeri, a vratar Coyotesa Mike Smith obranio je 37 udaraca prema svojim vratima, ostvarivši prvi 'shutout' ove sezone. Strijelac četvrtog pogotka za Coyotese bio je Max Domi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia Flyersi su upisali drugu pobjedu zaredom, svladavši s 3-0 aktualne prvake Chicago Blackhawkse. Vratar Philadelphie Michal Neuvirth uspiao drugi uzastopni 'shutout'. Claude Giroux i Sam Gagner su zabili golove u drugoj trećini, dok je u zadnjoj trećini pobjedu zaključio Matt Read.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo