BOLJU SPORTSKU VIJEST DANAS NEĆETE PROČITATI: / Najbolji vaterpolist svijeta ponovno je u bazenu!

Image
Foto: PIXSELL

Sukno je u ožujku operirao srce u SAD-u

23.10.2018.
16:10
PIXSELL
VOYO logo

Krajem srpnja izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak najavio je da će Sandro Sukno za otprilike tri mjeseca opet igrati vaterpolo, a njegove riječi potvrđuje sad Dubrovački dnevnik koji potvrđuje informaciju da se najbolji svjetski vaterpolist vratio u bazen.

Krenuo je Sukno s treninzima na bazenu u Gružu gdje trenira sa igračima VK Jug, navodi spomenuti izvor podsjećajući na riječi trenera momčadi Vjekoslava Kobešćaka koji je nedavno izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početna faza treninga

"On je sada u početnoj fazi treninga. Trenira jednom dnevno, lakšim intenzitetom. Idemo korak po korak i ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo neki brzi povratak. Iz tjedna u tjedan ćemo kontrolirati situaciju i s obzirom na to pojačavati treninge. Njegovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak."

Sukno je u ožujku operirao srce u SAD, zbog čega je na neko vrijeme morao odustati od vaterpola, a spominjala se tada mogućnost i kraja karijere kapetana hrvatske reprezentacije. Problemi sa srcem uočeni su mu prije početka prošle vaterpolske sezone, a njegov tadašnji talijanski klub Pro Recco odmah je raskinuo ugovor s najboljim svjetskim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo