'NISAM ZADOVOLJNA. MAMA, OPROSTI': / Sandra Perković kritizirala samu sebe nakon teških kvalifikacija

Image

Sandra Perković plasirala se u finale diska na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru nakon kvalifikacija koje su prošle upravo suprotno njenim nadanjima da neće biti stresne i da ju neće iscrpiti.

16.8.2016.
8:12
VOYO logo

Tek u trećoj, posljednoj seriji uspjela je najbolja diskašica današnjice, zlatna s Igara u Londonu, prebaciti normu postavljenu na 62 metra. Nakon dva neispravna hica po teškim uvjetima, čak i prekida natjecanja na olimpijskom borilištu, disk je doletio na 64,81 metar i Perković je mogla odahnuti.

'Bilo je teško'

"Nisam zadovoljna kako sam odradila kvalifikacije premda sam u zadnjem pokušaju pokazala hrabrosti i karakter. Očekivala sam da ću proći u finale nakon prvog pokušaja, no bilo je teško. Znam da su svi bili uz mene, no morala sam zakomplicirati. Mama, oprosti," kazala je Sandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRAMA SA SRETNIM ZAVRŠETKOM: /

Perković držala navijače u neizvjesnosti do posljednjeg hica

Image
DRAMA SA SRETNIM ZAVRŠETKOM: /

Perković držala navijače u neizvjesnosti do posljednjeg hica

"Zagrijavanje sam dobro odradila, no onda je počela padati kiša i u prvom pokušaju sam pogodila mrežu. Tada je počeo pljusak pa je natjecanje prekinuto na pola sata, a mene je uhvatila nervoza. Kod drugog pokušaja sam bacila previše lijevo i premda sam imala dobru dužinu disk je završio izvan segmenta. Gledala sam semafor i nisam mogla vjerovati da uz moje nema nikakvog rezultata."

Pravo lice u finalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušala se tada, priznaje, smiriti i koncentrirati na posljednji hitac. Uspjela je, no nije bila zadovoljna izvedenim.

"Nema ništa dobro u mojem posljednjem pokušaju osim dužine s kojom sam ušla u finale. Bio je to tehnički loše izveden hitac. Sada moram što prije doći do sobe kako bi osušila šprinterice za finale koje je već ujutro. Vjerujem da ću u njemu pokazati pravo lice," dodala je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo