LOVREN ZAHVALAN VELIKOM NIJEMCU: / 'Spasio mi je karijeru u Liverpoolu'

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV

Hrvatski branič Dejan Lovren progovorio je o situaciji u klubu Liverpoolu i pohvalio novog trenera svoje momčadi Jurgena Kloppa, za kojeg smatra da je glavni uzrok njegove dobre forme.

17.3.2016.
9:15
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Lovren je dao intervju za otočki list Express u kojem se osvrnuo na slabiju formu u kojoj je bio prošle sezone i na početku ove. "Prošle godine sam dotaknuo dno. Nisam mogao potonuti dublje", rekao je. "Ali nikad se nisam brinuo da neću uspjeti, znam svoje kvalitete. Volim se boriti kad sam u lošoj situaciji i nikad ne kažem da sam gotov", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački strateg Klopp na klupu Liverpoola stigao je u listopadu, a Lovren priznaje da je taj dolazak imao jako dobar utjecaj na njega i ekipu. "Ne bih rekao da mi je Jurgen dao samopouzdanja, ali me je pogurnuo. Govori mi `ti si dobar branič i tu je tvoja prilika, iskoristi je`", smatra hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klopp me podsjeća da je i on sam bio branič pa da zna o čemu se tu radi. Male stvari čine vrhunskog braniča, a on zna kako branič razmišlja i daje mi jednostavne savjete. Znam da mogu postati bolji, još uvijek nisam na maksimumu, treba mi vremena", smatra Lovren.

Prilika protiv Uniteda

Liverpool u četvrtak očekuje uzvratna utakmica šesnaestine finala Europske lige protiv najvećeg rivala Manchester Uniteda, a Lovrenova momčad u taj dvoboj ulazi s prednošću od 2-0 iz prvog susreta. "Imamo priliku biti tamo gdje želimo, moramo je iskoristiti", zvršio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo